BALEFIREHQ

We guide you home

"Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value "

Albert Einstein
 

Back to All Events

CIS:: Gave Dingen Doen Deventer – Thema iBeacons

  • Topicus 25 Singel Deventer, 7411 HW Netherlands (map)

 

BalefireHQ is er ook! Denk mee en maak er een leuke avond van!

 

Get ready for something different! GaveDingenDoen  verzorgen een gave thema avond. Deze avond gaat over iBeacons en de mogelijkheden van deze technologie.

Wij verzorgen deze avond informatie over een van de meest recente technologiën in het online domein. Daarnaast gaan we met de aanwezigen aan de slag om concepten en toepassingen rondom deze technologie te bedenken.

Let op! Je hoeft géén techneut te zijn om mee te doen. Juist de kruisbestuiving van verschillende disciplines zal deze avond zo interessant maken.

iBeacons zijn kleine apparaatjes die helpen bij het bepalen van je positie, op micro schaal. Met iBeacons kan locatiebepaling tot op centimeters nauwkeurig. iBeacons werken via Bluetooth en de technologie is direct geschikt voor de meeste nieuwe smartphones. Via een app kan je van alles doen, van kortingsbonnen ontvangen, tot indoor-navigatie. Het brengt de voordelen van online en offline wereld samen in één beleving.

“With beacons, the real potential is with what can be done to provide users with exactly what they need, at the right time.” (Bron:MacWorld)...........