BALEFIREHQ

We guide you home

"Try not to become a man of success, but rather try to become a man of value "

Albert Einstein
 

Proximity marketing oftewel locatie gebaseerde advertenties is het licht dat jij nodig hebt in je winkel!

Hoe werkt dit voor jou?
De klant die langs je winkel loopt krijgt direct een melding op zijn smartphone van die ene leuke aanbieding, en besluit toch even snel naar binnen te lopen. De klant is binnen en je hebt hem verleidt met een mooie aanbieding. Zelfs al besluit de klant om alsnog niets te kopen, dan kun je hem bij het verlaten van je winkel nogmaals een aanbieding op zijn smartphone doen voorschijnen . Een (eventueel extra!) kortings percentage met een geldigheidsduur van 10 min. Twijfel bij de klant, en doet alsnog de aankoop.

 

Je bent als retailer actief (lees je software is druk bezig geweest voor jou) bezig geweest met specifiek deze ene klant middels gerichte reclame over te halen een aankoop te doen.

Dat is Proximity marketing: ipv van voor  10duizenden folders of dure advertenties te betalen, de klant direct als hij in de buurt is een "digitaal foldertje"*  in de hand te drukken op zijn smartphone. Geen verloren folders (dus lekker groen) of dure advertenties, maar gewoon vanachter je pc als retailer zelf bepalen hoeveel, hoe vaak en wat je in de aanbieding doet. Als je het wil aanpassen of stopzetten is een vinkje aan of uitzetten is genoeg!

*digitaal foldertje kan zijn een coupon, passbook aanbieding, foto, video, of een link naar een website

 

iBeacons gaan  2-4 jaar mee op een batterij en hebben een bereik van maximaal 200 meter. Ze zijn niet groter dan 5*5 cm en kunnen geleverd worden in alle kleuren met of zonder bedrijfs logo

iBeacons gaan  2-4 jaar mee op een batterij en hebben een bereik van maximaal 200 meter. Ze zijn niet groter dan 5*5 cm en kunnen geleverd worden in alle kleuren met of zonder bedrijfs logo

Waarmee bereik jij dit?
Dit alles maken wij mogelijk middels een techniek die iBeacon heet en aanwezig is op elke moderne smartphone met iOS en Android en binnenkort ook Windows 10. Met een relatief kleine investering ( de iBeacon hardware en je dashboard in de cloud) ga je aan de slag. Er wordt dan een kleine aanpassing gedaan aan je eigen app in de Apple Appstore of Google Play Store en je bent klaar.
Dit alles zonder dat de potentiële klant ook maar iets extras hoeft te doen anders dan zijn smartphone met app bij zich te hebben.

 

Wat krijg jij extra?
Op je dashboard krijg je de informatie over

  • hoeveel klanten per uur, dag, week of maand in je winkel of winkelketens 
  • hoelang blijven ze gemiddeld in mijn winkel
  • hoeveel klanten gaan er voorbij
  • hoeveel advertenties zijn er verstuurd, hoeveel gelezen,  en met hoeveel is er daadwerkelijk iets gedaan 
  •  

 

Momenteel hebben we een systeem live op basis van  Apsima.com, met Kontakt.io iBeacons. 

Ervaring hebben we ook met systemen van inbeacon.nl, mocaplatform.com, indoo.rs, lighthouse.io en mylocalsocial.com. 

Neem contact op voor informatie en demo's.